Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
a

Exotic Tours

Εξωτικοί προορισμοί στη Σρι Λάνκα

Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μην είναι ευλογημένη με φυσικά θαύματα. Αυτό που κάνει ορισμένες χώρες να ευδοκιμήσουν στον τουρισμό είναι οι ικανότητές τους να συγχωνεύσουν δημιουργικά και απρόσκοπτα τα μοναδικά γεωγραφικά τους στοιχεία με αξιόλογες δραστηριότητες για να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες.

 

Η Σρι Λάνκα διεισδύει με ομορφιά, ζωντάνια, πολιτισμό, ιστορία και προσωπικότητα. Το εκπληκτικά πανέμορφο νησί που ήταν γνωστό ως Ceylon περιβάλλεται από εξωτική άγρια ​​φύση, ανέγγιχτες παραλίες με φοίνικες, καταπράσινα βουνά, καταρράκτες και φυτείες τσαγιού που σίγουρα αξίζουν να εξερευνήσετε για μέρες.

 

Κορυφαία αξιοθέατα για την απόλυτη εμπειρία στη Σρι Λάνκα:

 

Στην κορυφή του Αδάμ

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να βιώσετε την φυσική ομορφιά της Σρι Λάνκα από ό, τι από την κορυφή του Αδάμ. Η πεζοπορία στην κορυφή του Αδάμ είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να κάψετε τις επιπλέον θερμίδες από το πικάντικο φαγητό και το κάρυ, αφού υπολογίζεται στα 5.500 βήματα!

 

Επισκεφθείτε τη μικρή Αγγλία

 

Η Nuwara Eliya, συχνά αναφέρεται ως “Μικρή Αγγλία”, υπόσχεται μια απερίγραπτη αίσθηση ειρήνης και ηρεμίας που απλά πρέπει να ζήσετε για να πιστέψετε. Όταν οι Άγγλοι άποικοι εγκαταστάθηκαν στην Nuwara Eliya ανέπτυξαν την κουλτούρα του τσαγιού, λόγω του δροσερού και υγρού κλίματος που τους θύμιζε την Αγγλία. Σήμερα, η περιοχή Nuwara Eliya είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς τσαγιού στον κόσμο και τα παλιά αποικιακά κτίρια δίνουν μια ιδιαίτερη γοητεία σε αυτή την πόλη που βρίσκεται στην καρδιά των βουνών. Εκεί θα δείτε επίσης μοναδικούς καταρράκτες, ένα από τα πιο συναρπαστικά φυσικά φαινόμενα. Η μαγευτική θέα του νερού και ο βροντερός βρυχηθμός του συμβάλλουν στη γοητεία του φυσικού τοπίου.

Οι ελέφαντες της Uda Walawe

 

Το Uda Walawe έχει εξελιχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα εθνικά πάρκα της Σρι Λάνκα, κυρίως χάρη στον μεγάλο  πληθυσμό ελεφάντων. Υπάρχουν επίσης εκατοντάδες βουβάλια, πίθηκοι Μακάκ, ελάφια και κροκόδειλοι και άλλα σπάνια είδη όπως λεοπαρδάλεις, γιγάντιοι σκίουροι, ιαγουάροι και αρκούδες. Η επίσκεψη στο πάρκο γίνεται μόνο μέσω οργανωμένης περιήγησης με επίσημα οχήματα και ξεναγούς.

Dambulla Cave Temple

 

Ο ναός Dambulla έχει πέντε σπηλιές και 157 αγάλματα του Βούδα, και η ιστορία του χρονολογείται από τον 1ο αιώνα π.Χ.  Η γοητεία αυτών των σπηλαίων δεν είναι μόνο τα αγάλματα, αλλά και οι πολλοί περίπλοκοι πίνακες που καλύπτουν την οροφή και τους τοίχους, που δημιουργήθηκαν με παραδοσιακά τοπικά χρώματα και δίνουν έμφαση στο καλλιτεχνικό ταλέντο των αρχαίων εποχών. Οι χώροι ανακηρύχθηκαν το 1991 ως μία από τις περιοχές της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Ο ναός έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από 22 αιώνες και εξακολουθεί να έχει την αίσθηση της καλοσύνης και της πνευματικότητας. Οι επισκέπτες μπορούν να ανεβαίνουν στο ναό και να απολαύσουν τη θέα από την κορυφή του βράχου.

Ιερό Sigiriya

 

Ο βράχος Sigiriya είναι το πιο ιερό και ιστορικό μνημείο στη Σρι Λάνκα. Λέγεται επίσης ότι είναι το ανεπίσημο 8ο θαύμα του κόσμου.

Το Φρούριο Galle

 

Το φρούριο που χτίστηκε αρχικά το 1588 από Πορτογάλους, βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Σρι Λάνκα. Διαθέτει μια εξαιρετικά εκτενή και εντυπωσιακή ιστορία και είναι ο τέλειος συνδυασμός της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής και της ασιατικής κληρονομιάς.

You don't have permission to register