Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
a

Exotic Tours

Η νέα χρυσή γέφυρα του Βιετνάμ

Η νέα χρυσή γέφυρα πάνω από τα βουνά Trường Sơn του Βιετνάμ

Το Cau Vang (που σημαίνει χρυσή γέφυρα) μόλις άνοιξε, προσθέτοντας έναν ακόμα λόγο για να εξερευνήσετε αυτόν τον μοναδικό προορισμό.

Ένα ζευγάρι από γιγαντιαία πέτρινα χέριa, που μοιάζει να κατασκευάστηκαν αιώνες πρίν αναδύονται από τους καταπράσινους λόφους του Βιετνάμ, ανυψώνοντας μια γέφυρα προς τον ουρανό. Σε ύψος 1400 μέτρών από την επιφάνεια της θάλασσσας, η γέφυρα μοιάζει με μια μεταξωτή κορδέλα που κρύβεται στα σύννεφα της περιοχής Da Nang, στην ανατολική ακτή της χώρας του Βιετνάμ.

Η γέφυρα αποτελείται από 8 τμήματα και εκτείνεται σε μήκος 150 μέτρων ενώ κατά μήκος της μοβ χρυσάνθεμα σχηματίζουν το μονοπάτι χωρίς να περιορίζουν τη θέα προς τους κήπους Thien Thai στο Bà Nà Hills.

Το θέρετρο Ba Na Hills ιδρύθηκε από Γάλλους αποίκους το 1919 και πλέον μόνο λίγα ερείπια απομένουν από τις 200 βίλες που διέθετε. Ωστόσο, έχει αναδημιουργηθεί ένα ρομαντικό χωριό γαλλικού στιλ με λιθόστρωτα δρομάκια όπου διαθέτει πλατεία με σιντριβάνι, εκκλησία σε γοτθικό στιλ, καταστήματα, εστιατόρια και πολλά άλλα κτίρια.

Στο ίδιο συγκρότημα περιλαμβάνονται η γραμμή τελεφερίκ – το μεγαλύτερο στον κόσμο στα 5.772 μ. – ένα ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε σε ευρωπαϊκό στιλ του 19ου αιώνα και μοιάζει με κάστρο και μια βουδιστική παγόδα.

You don't have permission to register