Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Η Εταιρεία

Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι!

Η Exotic Tours ταξιδεύει τις επιθυμίες σας από το 2009 με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό.

Με μοναδικό προορισμό μας την απόλυτη ικανοποίηση κάθε ταξιδιώτη μας ξεχωριστά, οργανώνουμε πλήρη ταξιδιωτικά προγράμματα που ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και ικανοποιούν και τις πλέον απαιτητικές προτιμήσεις, με έμφαση και ιδιαίτερη εξειδίκευση στους εξωτικούς προορισμούς.   

Εκμεταλλευτείτε την μακρόχρονη εμπειρία μας για να διασφαλίσετε την πλήρη και έγκυρη πληροφόρηση για τον προορισμό της επιλογής σας, την άρτια οργάνωση του ταξιδιού σας και την επίτευξη μίας αλησμόνητης ταξιωτικής εμπειρίας, σε τιμές που πραγματικά αντιστοιχούν στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό ταξιδιωτικών πακέτων τα οποία επιμεληθήκαμε με ειδική γνώση και φροντίδα για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες μας, τους νεόνυμφους ή ακόμη και τους επαγγελματίες. Τόσο η συνεργασία μας με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, με τα κορυφαία hotels & resorts και ένα ευρύ δίκτυο τοπικών αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον κόσμο όσο και η ατέρμονη ταξιδιωτική μας ανησυχία για νέες αναζητήσεις, η φιλική εξυπηρέτηση, το ειλικρινές και ασίγαστο ενδιαφέρον μας, ανεβάζουν την Exotic Tours ψηλά στη λίστα των κορυφαίων ταξιδιωτικών εταιρειών και εγγυώνται για εσάς την απόλυτη ταξιδιωτική απόλαυση.

Το πλούσιο υλικό των δημοσιεύσεών μας σε διακεκριμένα κανάλια επικοινωνίας όλα αυτά τα χρόνια αποτυπώνει τη συνεισφορά της εταιρείας μας στη διαμόρφωση της άποψης του ταξιδιωτικού κοινού.

Δημοσιεύματα

Μαλδίβες: είναι ωραία στον παράδεισο;
Ubud: Η χρυσή τομή
Μαλδίβες: είναι τόσο ωραίες όσο φαίνονται;
Over water villas:
Διακοπές όνειρο!
Swiss Magazine
EXOTIC TOURS PAGE 32
Ταξίδι σε έναν κρυμμένο γαστρονομικό παράδεισο στο Βελιγράδι
Στο Μπαλί ζεις σαν άλλος... βασιλιάς!
Επόμενη στάση: Ταϊλάνδη,
με την EXOTIC TOURS
Εξωτικός προορισμός με την
EXOTIC TOURS
Wedding Destination Μαλδίβες
by EXOTIC TOURS
Destination Bali
By EXOTIC TOURS
Δαμάζοντας τα κύματα στις Μαλδίβες
You don't have permission to register