Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
a

Blog

Επόμενος προορισμός σας: Η ταξιδιωτική ενημέρωση

Το Μπαλί θα είναι ο επόμενος προορισμός της Singapore Airlines που θα εξυπηρετείται με το νέo στόλο αεροσκαφών Boeing 787-10, με τις πτήσεις να ξεκινούν στις 2 Ιουλίου 2018. Η ένταξη των Boeing 787-10 στις πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Μπαλι, την Denpasar, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Singapore Airlines να υποστηρίξει τον τουρισμό στην Ινδονησία, προσφέροντας παράλληλα μια απρόσκοπτη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους πελάτες της.

Η Alitalia περιλαμβάνει στο χειμερινό της πρόγραμμα πτήσεις σε τρεις μαγευτικούς, εξωτικούς προορισμούς Μαλδίβες Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο με αναχώρηση από Αθήνα στις 1925 και επιστροφή κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή με αναχώρηση από Μαλδίβες στις 1345.

Η νέα χρυσή γέφυρα πάνω από τα βουνά Trường Sơn του Βιετνάμ Το Cau Vang (που σημαίνει χρυσή γέφυρα) μόλις άνοιξε, προσθέτοντας έναν ακόμα λόγο για να εξερευνήσετε αυτόν τον μοναδικό προορισμό. Ένα ζευγάρι από γιγαντιαία πέτρινα χέριa, που μοιάζει να κατασκευάστηκαν αιώνες πρίν αναδύονται από τους καταπράσινους λόφους του Βιετνάμ, ανυψώνοντας μια γέφυρα προς τον ουρανό. Σε ύψος 1400 μέτρών από την επιφάνεια της θάλασσσας, η γέφυρα μοιάζει με μια μεταξωτή κορδέλα που κρύβεται στα σύννεφα της περιοχής Da Nang, στην ανατολική ακτή της χώρας του Βιετνάμ.

«Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο» αναδείχθηκε η Singapore Airlines (SIA) στο φετινό παγκόσμιο θεσμό των βραβείων Skytrax για τις αεροπορικές εταιρίες, ενώ της απέδωσαν ακόμα τρεις σημαντικούς τίτλους: της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο», της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στην Ασία», και του «Καλύτερου Καθίσματος στην κατηγορία της Πρώτης Θέσης» για το 2018.

You don't have permission to register