Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντινούπολη

Στη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη των 17 εκατομμυρίων κατοίκων ένα πανόραμα ιστορίας και πολιτισμού απλώνεται μπροστά σου. Κατάλοιπα ιστορίας χιλιάδων ετών, «συνδυασμοί» εποχών και πολιτισμών που κάνουν την κάθε μια συνοικία μια ιδιόμορφη μικρή πόλη μέσα σε μια μεγάλη πόλη. Σε στρατηγικό σημείο, ανάμεσα σε δυο ηπείρους και σε δυο θάλασσες, η «Πόλη» στέκει σταυροδρόμι πολιτισμών, χωνευτήρι λαών και γλωσσών αποτελώντας τη μέγιστη αντιπαράθεση μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Παράλληλα όμως μια σύγχρονη μεγαλούπολη με εντελώς δικιά της, ξεχωριστή προσωπικότητα.


Ο μελαγχολικός «ήχος» του Βοσπόρου, η αέναη περιπλάνηση στα στενά με τις κρυμμένες ιστορίες, η συγκίνηση και το θαύμα της Αγίας Σοφίας, η οθωμανική πολυτέλεια, τα παλάτια, τα μπαχαράδικα και οι μυρωδιές της, η πολίτικη κουζίνα( αποπλάνηση των οισοφάγων), το σύμπλεγμα των εννέα νησιών , τα βουνά από ξηρούς καρπούς και βότανα, οι γέροι με τους ναργιλέδες στα ξεχασμένα καφενεία, οι τρούλοι, τα τζαμιά, τα παζάρια και οι υπαίθριες αγορές, τα συγκλονιστικά design ξενοδοχεία και η υπέρμετρη πολυτέλεια, τα χαμάμ και η ζωή της νύχτας, ο πλούτος και η φτώχεια στον ίδιο κοινό παρανομαστή, η παρακμή και η ακμή του παρόντος και του παρελθόντος. Αυτό το θαύμα της Ανατολής που ξεδιπλώνεται μπροστά σου θα το αναζητήσεις ξανά και ξανά γιατί η «Πόλη» θα σε μαγέψει, θα σε κρατήσει αιχμάλωτο στις μνήμες και τα σοκάκια της.

Η Κωνσταντινούπολη δεν μοιάζει με κανένα άλλο μέρος της Ανατολής ή της Δύσης. Φέρει όμως χαρακτηριστικά και των δυο-απόλυτα εναρμονισμένα σε μια «συγκλονιστική συνύπαρξη», που θα τα αντιληφθείτε από τις πρώτες ώρες παραμονής σας. Ένας προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε μαζί μας, καθώς και εμείς έχουμε τις αδυναμίες μας! Και μια από αυτές είναι σίγουρα η Πόλη.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register