Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ρωσία

Ρωσία

Η αχανής χώρα, υπερδύναμη του πλανήτη, σας καλεί να τη γνωρίσετε με ξεναγό το Exotic Tours. Στη Ρωσία θα νιώσετε την ιστορία αιώνων, που σφράγισε την πορεία του κόσμου ολόκληρου. Εκτείνεται σε δυο ηπείρους, Ευρώπη και Ασία, και καταλαμβάνει το ένα όγδοο της συνολικής κατοικήσιμης έκτασης της γης κι είναι η ένατη σε πληθυσμό χώρα.

Από τη Μόσχα στο Βλαδιβοστόκ, από τις στέπες στις θερμές πηγές, από τη Σιβηρία στην Αγία Πετρούπολη, από τα δεκάδες χιλιάδες ποτάμια και τις τεράστιες λίμνες, από τα αυτοκρατορικά κτίρια και γιγάντιους ναούς, από τα απομεινάρια της Σοβιετικής Ένωσης στις μεγαλουπόλεις της χλιδής, η Ρωσία είναι όλη μια απέραντη αντίθεση. Οι πλατείες της Μόσχας, μνημεία της ιστορίας, η αυτοκρατορική Αγία Πετρούπολη αιώνιο σύμβολο της τσαρικής μεγαλοπρέπειας θα σας σαγηνέψουν, θα σας ξεμυαλίσουν με την ομορφιά και την κομψότητά τους.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο αυτοκρατορικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register