Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Σερβία

Σερβία

Κάπου στο κέντρο της Σερβίας, κρύβεται η πιο ανερχόμενη τουριστικά πόλη της Ευρώπης, το Βελιγράδι. Μια πανέμορφη πρωτεύουσα με πολλές αντιφάσεις που αποπνέει ζωντάνια και μια εναλλακτική και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, με έντονα τα σημάδια της ιστορίας. Οι Σέρβοι, όμορφος και περήφανος λαός, είναι πολύ φιλόξενοι και εξυπηρετικοί, ενώ η αστείρευτη ζωντάνια τους δίνει υπέροχο χρώμα στο Βελιγράδι 24 ώρες το 24ωρο.

Μια σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης με τα επιβλητικά κτίρια θα σας μαγέψει. Αισθάνεσαι ότι είναι ένα μέρος που ακροβατεί ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, ανάμεσα στον εκμοντερνισμό και στα σημάδια της παλιάς εποχής…. Δίκαια έχει χαρακτηριστεί το Βερολίνο των Βαλκανίων για την εναλλακτική αύρα που αποπνέει και τη ζωντάνια που το χαρακτηρίζει όλες τις ώρες της ημέρας. Η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι γοητευτική, μυστηριακή, σύγχρονη, γεμάτη πάρκα, μπαράκια και νεολαία, εναλλακτική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά ξενοδοχεία και έντονη γαστρονομική σκηνή… Το Βελιγράδι είναι ένας μαγευτικός ταξιδιωτικός προορισμός που απέχει περίπου 1 ώρα πτήση από Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Ιστορικά είναι μια από τις παλιότερες Ευρωπαϊκές πόλεις χτισμένη από τους Κέλτες τον 3ο αιώνα π.χ. Στους κεντρικούς πεζόδρομους Skadarlija & στον εμπορικό δρόμο του Πρίγκιπα Μιχαήλ συχνάζουν ομάδες μουσικών και πολλοί καλλιτέχνες ενώ θα βρείτε και πολλές γκαλερί τέχνης, μαγαζιά με αντίκες, εμπορικά καταστήματα, υπέροχα καφέ, ατμοσφαιρικά bar και πολλά εστιατόρια. Στο Βελιγράδι βρίσκεις τα πάντα, από πανέμορφες Πλατείες και υπέροχα κτίρια, εκκλησίες και Παλάτια των Αψβούργων, καλλιτεχνικές συνοικίες και μπάντες στο δρόμο, μέχρι και τα πιο στιλάτα Clubs και εστιατόρια της Ευρώπης.

Η Πόλη ζει την κάθε της στιγμή, μαζί με τους επισκέπτες της. Μαζί με εσάς.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register