Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
a

Exotic Tours

Mπαλί και Μπαλί – Σιγκαπούρη με Scoot

Scoot™, η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Singapore Airlines, συνδέει απευθείας την Αθήνα με τη Σιγκαπούρη με 4 πτήσεις εβδομαδιαία. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονα Boeing 787-8, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε κάθε σας ταξίδι. Aπό την πρώτη της πτήση, τον Ιούνιο του 2012, μέχρι σήμερα, η Scoot™ έχει μεταφέρει πάνω από επτά εκατομμύρια επισκέπτες και είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο με στόλο που αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη 787 Dreamliner.

 

Η Σιγκαπούρη αποτελεί κομβικό σημείο για προορισμούς της Ασίας (Καμπότζη, Κίνα, Μπαλί, Βιετνάμ, Πουκέτ, Μπαγκόγκ) και της Αυστραλίας. Σε όλα τα ταξίδια της Exotic Tours με αεροπορικά εισιτήρια της Scoot, περιλαμβάνεται μια αποσκευή, ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να την επιλέξετε.

 

Ενημερωθείτε για τις ομαδικές αναχωρήσεις που έχει εξασφαλίσει η Exotic Tours για ταξίδια σε Μπαλί και Μπαλί-Σιγκαπούρη με την Scoot για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο εδώ.

Oι τιμές ξεκινούν από τα 595€ για 8 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) στο Μπαλί και περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια (+μια βαλίτσα και χειραποσκευή),  διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό και μεταφορές από/προς τα ξενοδοχεία με τη συνοδεία του τοπικού μας αντιπροσώπου.

 

Οι επιβάτες της Scoot έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν την εμπειρία τους στο αεροσκάφος όπως εκείνοι επιθυμούν, επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Στην Οικονομική θέση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο κάθισμα Standard ή Stretch με απόσταση 30″ έως 34″ από το μπροστινό κάθισμα, αντίστοιχα. Για τους επισκέπτες που επιθυμούν ένα ήσυχο ταξίδι, υπάρχει η ScootinSilence Economy, η ζώνη της Οικονομικής θέσης στην οποία δεν ταξιδεύουν μικρά παιδιά, εξασφαλίζοντας ένα ήσυχο ταξίδι για όσους επιθυμούν να φτάσουν στη Σιγκαπούρη ξεκούραστοι!

 

Η Scoot ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός) από την AirlineRatings.com για το 2015, το 2016 και το 2017 διαδοχικά και κατετάγη στις 10 Καλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες Χαμηλού Κόστους στον κόσμο για το 2016 από την Skytrax.

You don't have permission to register