Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
a

Exotic Tours

Singapore Airlines «Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία»

«Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο» αναδείχθηκε η Singapore Airlines (SIA) στο φετινό παγκόσμιο θεσμό των βραβείων Skytrax για τις αεροπορικές εταιρίες, ενώ της απέδωσαν ακόμα τρεις σημαντικούς τίτλους: της «Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο», της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στην Ασία», και του «Καλύτερου Καθίσματος στην κατηγορία της Πρώτης Θέσης» για το 2018.

 

Είναι η τέταρτη χρονιά που η Singapore Airlines αναδεικνύεται «Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο». Η κατάταξη προέκυψε από έρευνα στην οποία συμμετείχαν πάνω από 20 εκατομμύρια ταξιδιώτες οι οποίοι αξιολόγησαν πάνω από 335 αεροπορικές εταιρίες στο διάστημα των δέκα μηνών που μεσολάβησε από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάιο του 2018.

«Αφιερώνω το βραβείο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρίας στον Κόσμο στους 26.000 εργαζομένους του Ομίλου της Singapore Airlines, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διασφαλίσουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες μας»  αναφέρει ο CEO της Singapore Airlines κ. Goh Choon Phong, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

 

«Αυτή η διάκριση θα λειτουργήσει ως ένα ακόμα κίνητρο για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας στους τρεις πυλώνες που θεμελιώνουν την μπράντα μας: κορυφαίο προϊόν, αριστεία στον τομέα των υπηρεσιών, και συνδεσιμότητα»

You don't have permission to register