Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Ο Ινδικός Ωκεανός ο τρίτος μεγαλύτερος ωκεανός της γης καλύπτει σχεδόν το 20% της επιφάνειάς της. Στο βορρά διαβρέχει τη νότια Ασία (μέρος της οποίας είναι η Ινδική χερσόνησος), στη δύση την Αραβία και την Αφρική και στην ανατολή η χερσόνησος της Μαλαισίας, τα νησιά Σούντα και η Αυστραλία. Στην αγκαλιά του κρύβει πανέμορφα νησιά, όπως οι Σεϋχέλλες, οι Μαλδίβες, ο Μαυρίκιος και η Σρι Λάνκα (πρώην Κεϋλάνη). Φημισμένους, παραδείσους προορισμούς με ατέλειωτες παραλίες, μοναδική φύση και πολιτισμό.

Κάθε ταξίδι στον Ινδικό ωκεανό είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Εμείς σας εξασφαλίζουμε τα ωραιότερα resorts, άνεση, ποιότητα και ασφάλεια παράλληλα με έξυπνες λύσεις για οικονομικότερες επιλογές. Παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις, για κάθε ένα ξεχωριστά, είτε για να ζήσετε ένα μαγευτικό γαμήλιο ταξίδι ξεχασμένος στην απεραντοσύνη του γαλάζιου είτε για να εξερευνήσετε πολιτισμούς, που κράτησαν ανέπαφο το χαρακτήρα τους στους αιώνες.

You don't have permission to register