Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Αλάσκα

Αλάσκα

Βλέπουμε στις ταινίες το ολόλευκο περιβάλλον της και νιώθουμε ότι θέλουμε να μεταφερθούμε στην Αλάσκα διά μαγείας! Με το Exotic Tours, μπορούμε να γνωρίσουμε την πολιτεία των ακραίων καιρικών συνθηκών και των μεγάλων κινηματογραφικών περιπετειών.

Η Αλάσκα σήμερα είναι πολιτεία των ΗΠΑ που συνορεύει στα ανατολικά με τον Καναδά και βρέχεται τόσο από τον Αρκτικό όσο και από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Αλάσκα ανήκε στη Ρωσία έως το 1867. Εκείνη το χρονιά, ο τσάρος Αλέξανδρος Β’ την πούλησε στις ΗΠΑ έναντι 7.200.000 δολαρίων. Το 1959 ανακηρύχθηκε ομόσπονδη πολιτεία των ΗΠΑ. Η εξερεύνησή της είχε αρχίσει το 1741 ενώ η περιοχή υπήρξε παράδεισος για κυνηγούς οι οποίοι ασχολούνταν με το εμπόριο γούνας. Στην Αλάσκα έσπευδαν, κατά κύματα, οι χρυσοθήρες στα τέλη του 19ου αιώνα. Το 1968 ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στην περιοχή η οποία είναι μεγαλύτερη πολιτεία σε έκταση στις ΗΠΑ αλλά μόλις 47η σε πληθυσμό.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register