Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μιανμάρ (Βιρμανία)

Μιανμάρ (Βιρμανία)

Στους παλιούς σχολικούς χάρτες, υπήρχε μια χώρα στη Νοτιοανατολική Ασία, περικυκλωμένη από την Κίνα, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Λάος και την Ταϊλάνδη, που αναγραφόταν ως Βιρμανία. Οι νεότεροι όμως ταξιδιώτες την ξέρουν με το νέο της όνομα, Μιανμάρ.

Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα στη Μιανμάρ, όπου ζουν 64 εθνικότητες και μιλάνε περισσότερες από 200 γλώσσες. Χάρη στην αρμονική συνύπαρξη των δεκάδων εθνικό-θρησκευτικών ομάδων της χώρας, ο λαϊκός πολιτισμός της Μιανμάρ παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία, με έκδηλη την επίδραση της μακραίωνης βουδιστικής παράδοσης.

Απόμακρη και μυστικιστική, εξωτική, σχεδόν άγνωστη, η Μιανμάρ μόλις τα τελευταία 20-25 χρόνια άνοιξε τις πύλες της στον έξω κόσμο και καλεί τους ταξιδευτές απ” όλο τον κόσμο να την ανακαλύψουν. Αρχαίοι ναοί, χρυσές παγόδες, βουδιστικά μοναστήρια, τροπική βλάστηση, πλωτά χωριά και κατάφυτα βουνά είναι τα τουριστικά θέλγητρα της Μιανμάρ, που «φωτίζεται» από τον βουδισμό και τα χαμογελαστά πρόσωπα των φιλόξενων κατοίκων της.

Εδώ θα αντικρίσετε μοναχούς να προσεύχονται, βουδιστές δασκάλους να διαλογίζονται, οικογένειες να κάνουν τις βόλτες τους και μητέρες να μαθαίνουν στα παιδιά τους πώς να εναποθέτουν τις προσφορές τους.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register