Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρα Μεσόγειος

Κρουαζιέρα Μεσόγειος

Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε με μια Πλωτή Πολιτεία, ξυπνάτε στη Γαλλία, κολυμπάτε σε μια παραλία της Κορσικής ή της Σαρδηνίας, παίρνετε το δείπνο σας στην Ιταλία, πίνετε ποτά με θέα την καλντέρα της Σαντορίνης και στο ενδιάμεσο περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν. Το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας μυήσει στην κουλτούρα της κρουαζιέρας που, σήμερα, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Η Μεσόγειος είναι υπέροχη μέσα στην ποικιλομορφία της. Χρώματα, πολιτισμοί, επιρροές, ομοιότητες και διαφορές, γεύσεις και τάσεις, παράδοση και progressive αναμιγνύονται σε ένα ενδιαφέρον μωσαϊκό που σας καλεί να το ανακαλύψετε… πλέοντας. Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια παρέχουν όλα ταfacilities των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων του πλανήτη, τις hipστιγμές των trendy μπαρ κι εστιατορίων, το cool των καλύτερωνspa center και το ζεν της ευδαιμονίας της Ανατολής. Ζήστε λίγες μέρες σαν μοντέρνος και καλά εξοπλισμένος εξερευνητής στη γνώριμη – άγνωστη Μεσόγειο, σε μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σας.

Το Exotic Tours θα είναι πλοηγός σας σε ένα από τα πιο ονειρεμένα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register