Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ουζμπεκιστάν

Ουζμπεκιστάν από 1.460€

Ποιος να υπολόγιζε, πριν από 20 ή 30 χρόνια, ότι το 2020 το Ουζμπεκιστάν θα ήταν ένας από τους πιο hip προορισμούς για τους ψαγμένους ταξιδιώτες…

Η περίκλειστη χώρα που περιβάλλεται από άλλες αντίστοιχες, είναι φιλική και φιλόξενη, ιστορική αλλά και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, είναι μια χώρα έκπληξη και η Exotic Tours αναλαμβάνει να σας την συστήσει.

Το Ουζμπεκιστάν είναι γεμάτο χρώμα. Εμπορικό σταυροδρόμι της Ασίας, βρίσκεται επάνω στον δρόμο του μεταξιού. Η ονειρική Σαμαρκάνδη είναι μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Ασίας που κατοικούνται χωρίς διακοπή. Υπάρχουν ίχνη ζωής από την παλαιολιθική εποχή, περίπου τον 8ο αιώνα προ Χριστού. Σκεφτείτε την πόλη που θυμίζει «Χίλιες και μία νύχτες», έχει ίχνη ενός χαμένου στο χρόνο παρελθόντος, μια ιστορία βαριά στον 20ό αιώνα αλλά και πολλή ζωντάνια, νεολαία, πάρκα και hot νυχτερινή ζωή. Ο μεγάλος κατακτητής Ταμερλάνος έχει σφραγίσει τη ζωή της Σαμαρκάνδης, όπως και της πατρίδας του, Σεχριζάμπ, πόλη που βρίσκεται στο δρόμο προς την Μπουχάρα, την μεσαιωνική πόλη στα βάθη της Ασίας.

Η Χίβα, πόλη – υπαίθριο μουσείο θα σας μαγέψει με τη χάρη της. Θα επισκεφτείτε την αυτόνομη δημοκρατία του Καρακαλπακστάν με το διάσημο μουσείο Savitskiy και το αρχαιολογικό συγκρότημα Mizdakhan. Μέρη μαγικά, που θα σας ταξιδέψουν στους χρόνους και τους τόπου των νομάδων και των κατακτητών, των τεχνιτών και των παζαριών, των χρωμάτων και των ονομάτων. Με την Exotic Tours θα ζήσετε το πιο πλήρες και boutique ταξιδιωτικό service, θα απολαύσετε μια εμπειρία ζωής και θα είστε από τους πρώτους που θα γνωρίσετε έναν μαγικό –και ακόμα παρθένο- ταξιδιωτικό προορισμό.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Προγράμματα

    Το δρομολόγιο αυτό καλύπτει τις διάσημες τοποθεσίες του Ουζμπεκιστάν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Καρακαλπακστάν, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το διάσημο μουσείο Savitskiy του Νουκούς και το αρχαιολογικό συγκρότημα Mizdakhan.
    11 ημέρες
    You don't have permission to register