Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μπουτάν

Μπουτάν

Εγκλωβισμένο στα Ιμαλάια, ανάμεσα στο Θιβέτ και την Ινδία, το Μπουτάν είναι ένα πραγματικά πολύ ιδιαίτερο μέρος, τόσο μακριά από την καθημερινότητα, απόκοσμο, σιωπηλό, που προσφέρει απόλυτη ηρεμία. Bγαλμένο θαρρείς από ταινία είναι μια χώρα με λίγους τουρίστες, παραδόσεις που ακόμη καλά κρατούν, μοναχούς ντυμένους στα πορφυρά ιμάτιά τους, παραδοσιακά σπίτια και μοναστήρια και ντόπιους πρόθυμους και ανοιχτούς στη συναναστροφή. Η φύση και η μοναδική βιοποικιλότητα καθηλώνουν με την ομορφιά τους. Υποτροπικά φυτά στα χαμηλά, κέδροι και ροδόδεντρα γεμάτα εκτυφλωτικά φούξια λουλούδια στα πιο ψηλά.

Παντού κυματίζουν οι σημαίες προσευχής, έρμαια του δυνατού αέρα, περιμένοντας να σχιστούν και να εξαϋλωθούν ώστε να εισακουσθούν οι προσευχές στα ουράνια. Πολύ συχνά είναι οι καθημερινές σκηνές που γοητεύουν περισσότερο: οι αγρότες που οργώνουν τα χωράφια τους με άροτρα που τα σέρνουν αγελάδες φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές και τα κοσμήματά τους, οι χαμογελαστοί ντόπιοι που μασουλάνε betel nuts για ενδυνάμωση, αδιάφοροι που τα δόντια τους βάφονται κατακόκκινα, οι νεαροί μοναχοί που παίζουν πεντόβολα ή λιάζονται στον ήλιο, τα πολύχρωμα φεστιβάλ όπου όλοι χορεύουν και τραγουδούν και τα διάφορα σύμβολα που είναι ζωγραφισμένα σε όλα τα σπίτια και τα καταστήματα και συχνά απεικονίζουν ζώα, λουλούδια και φαλλικά σύμβολα. Τα πρωινά είναι ηλιόλουστα και το μεσημέρι ο καιρός «μπουκώνει», ενώ τα σύννεφα φέρνουν την απαραίτητη δροσιά.

Το Μπουτάν είναι παράδεισος για όσους λατρεύουν τις πεζοπορίες αλλά και την πνευματικότητα και την ενασχόληση με τον εσωτερικό τους κόσμο. Οι τελετές, οι ύμνοι και οι προσευχές αγγίζουν ακόμη και όσους δεν είναι βουδιστές, ενώ τα παραδοσιακά μουσικά τους όργανα, και ιδίως τα κοχύλια που βγάζουν υπόκωφους ήχους, γοητεύουν. Ξεχάστε τα backpacks, εδώ θα έρθετε μόνο με οργανωμένο πλάνο. Τα ξενοδοχεία συγκλονιστικά σε αρχιτεκτονική με θεά από τους πρόποδες των Ιμαλάιων θα σας κόψει την ανάσα.

Ανακαλύψτε το Βασίλειο του Μπουτάν για να ταξιδέψετε μέσα από ένα παραμυθένιο προορισμό στον εσωτερικό σας κόσμο.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register