Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Καμπότζη

Καμπότζη

Ένας ιδιαίτερος προορισμός για ψαγμένους επισκέπτες. Συνορεύει με το Βιετνάμ, το Λάος και την Ταϊλάνδη ενώ καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από την κεντρική πεδιάδα της, ενώ ο ποταμός Μεκόνγκ την διασχίζει από το νότο προς την ανατολή.

Στη Καμπότζη υπάρχει ένα δένδρο το Banyan που φυτρώνει παντού. Φτάνει τα 30 μέτρα ύψος, και όσο μεγαλώνει, νέες ρίζες βγαίνουν από τα κλαδιά του, χώνονται στο έδαφος, και δημιουργούν νέους κορµούς, που μεγαλώνουν παράλληλα µε το μητρικό δέντρο. Αυτή είναι η Καμπότζη σήµερα.

Ένα σύμπλεγμα από χιλιάδες κλαδιά, χιλιάδες μύθοι υφασμένοι µαζί, χιλιάδες σύγχρονες ιστορίες που στροβιλίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η Καμπότζη είναι μία χώρα που θα σας εκπλήξει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Γευτείτε τις τοπικές σπεσιαλιτέ και μην παραλείψετε να κάνετε αγορές. Θα ανακαλύψετε πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, αντίγραφα αρχαίων ξυλόγλυπτων, μπρούτζινα αγάλματα, υφάσματα με χρυσοποίκιλτα κεντήματα, βαμβακερά και μεταξωτά, σκαλιστά ελεφαντόδοντα και ασημικά αντικείμενα.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

 

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register