Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ινδία

Ινδία

Μια χώρα αχανής, γεμάτη χρώμα, εικόνες και μύθους. Μια χώρα με εκπληκτικές αντιθέσεις και συναρπαστική εναλλαγή τόσο στο τοπίο όσο και στην κουλτούρα.

Όσο χρόνο και αν αφιερώσετε, δεν αρκεί για να πείτε «είδα την Ινδία». Το μέγεθος αυτής της χώρας θα σας αναγκάσει να επικεντρώσετε κάπου συγκεκριμένα, χωρικά ή θεματικά. Αν σας ενδιαφέρει η άγρια ζωή και οι δραστηριότητες στη φύση θα επιλέξετε το Βορρά και την τεράστια περιοχή στους πρόποδες των Ιμαλάιων. Εδώ βρίσκονται τα εθνικά πάρκα Kanha, Corbett, Ranthambore με τις πανέμορφες τίγρεις αλλά και οι συναρπαστικές overland εξερευνήσεις με το πέρασμα προς το Νεπάλ, το Μπουτάν ή την Κίνα.

Αν όμως θέλετε ριλάξ, ατελείωτες παραλίες, τροπικά δάση και εικόνες βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία τότε θα κατευθυνθείτε νότια. Η Goa και η Kerala έχουν εκπληκτικές παραλίες και όχι μόνο. Τα backwaters της Κέραλα είναι ένας κόσμος ολόκληρος, όπως και τα καταπληκτικά spa resorts της, με τα εξειδικευμένα κέντρα της ayurveda.

Η τέχνη και η αρχιτεκτονική της Ινδίας με την πανάρχαια ιστορία αποτελούν επίσης ένα μοναδικό θεματικό ταξίδι. Μια μοναδική εμπειρία τέχνης που θα ζήσετε στους 22 ναούς του Kajuraho, ολοσκάλιστους με ερωτικές παραστάσεις-ωδή στο Kama Sutra η το Ταζ Μαχάλ, διαχρονικό όνειρο κάθε ταξιδιώτη.

Μια άλλη επιλογή είναι η μαγεία του φημισμένου Χρυσού Τριγώνου (Δελχί, Τζαϊπούρ, Άγρα) με το Palace on Wheels. Σπουδαία εμπειρία είναι επίσης να ταξιδεύεις στην Ινδία με τρένο, η οποία έχει εξαιρετικά επαρκές σιδηροδρομικό δίκτυο.

Αν είστε slow traveler και σας αρέσει η Mughal αισθητική, τότε εξερευνήστε το all time classic Ρατζαστάν. Μπείτε με καμήλα στην Jaisalmer με τα φρούρια-παλάτια στη μέση της ερήμου, πιείτε τσάι στα μυθικά ξενοδοχεία μέσα στη λίμνη στην Udaipur, τη Βενετία της Ινδίας, μείνετε σε κάποιο από τα παλάτια στη μέση του πουθενά που οι μαχαραγιάδες ιδιοκτήτες τους έχουν μετατρέψει σε ξενοδοχεία.

Όπου και να ταξιδέψετε στην Ινδία σας περιμένει ένας κόσμος μαγικός, μυστηριακός. Γιατί η Ινδία είναι ένας προορισμός μοναδικός μόνο για όσους θέλουν να νιώσουν μια άλλη πραγματικότητα γνωρίζοντας ένα κόσμο μοναδικό , τη γη της Ινδίας.

 

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register