Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ουρουγουάη

Ουρουγουάη

«Στριμωγμένη» στο ανατολικό κομμάτι της Νότιας Αμερικής, με ακτές στον Ατλαντικό και έκταση λίγο μεγαλύτερη από της Ελλάδας, η Ουρουγουάη είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες δυνάμεις στον Τουρισμό. Οι διακρίσεις της στο ποδόσφαιρο είναι αξιοσημείωτες, ενώ η ισπανική παράδοση είναι πανταχού παρούσα στην ειρηνική χώρα στην οποία θα σας ξεναγήσει το Exotic Tours.

Η Punta del Este είναι ένα κρυμμένο μυστικό για πολλούς διάσημους, ενώ η πρωτεύουσα Μοντεβιδέο έχει εντυπωσιακό καρναβάλι. Οι ακτές της Ουρουγουάης είναι μοναδικές. Ταυτόχρονα, η χώρα έχει ποτάμια, πανέμορφα νησάκια, χαμηλά οροπέδια και πλατιές κοιλάδες. Οι πάμπες της (λιβάδια με ξερά αγρωστώδη φυτά) και τα λιβάδια της είναι ιδανικά για την κτηνοτροφία, με αποτέλεσμα η χώρα να διαθέτει εξαιρετικό κρέας. Θα απολαύσετε το φαγητό, θα φιλοξενηθείτε σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και θα έρθετε σε επαφή με την ξεχωριστή κουλτούρα της Ουρουγουάης.
To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο χρωματιστά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register