Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρα Αλάσκα

Κρουαζιέρα Αλάσκα

Η λέξη «Αλάσκα» προκαλεί δέος στου περισσότερους από εμάς. Πάγοι, νερά, αιωνιότητα, ατελείωτο φως που διαδέχεται το αδιαπέραστο σκοτάδι…

Στην πραγματικότητα, η Αλάσκα διαθέτει ένα υπέροχο καταπράσινο οικοσύστημα, ονειρεμένες ομορφιές, πανέμορφη πανίδα και κυρίως τη γαλήνη της αίσθησης της αιωνιότητας που προσφέρουν οι πάγοι. Δεν υπάρχει πιο πρόσφορος τρόπος για να εξερευνήσει κάποιος το τοπίο της μακρινής Αλάσκας, από ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο. Το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας μυήσει στην κουλτούρα της κρουαζιέρας που, σήμερα, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Η Αλάσκα απλώνει σε τεράστια έκταση την ήρεμη απεραντοσύνη της. Στα ανατολικά συνορεύει με τον Καναδά και βρέχεται τόσο από τον Αρκτικό όσο και από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Διαθέτει μοναδικό φυσικό πλούτο, είναι μια γη ευλογημένη να έχει χρυσό, πετρέλαιο, φυσικό αέριο, αλιεία και ξυλεία.

Η μακρινή αυτή και παγωμένη γη σας καλεί να την ανακαλύψετε… πλέοντας. Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια παρέχουν όλα τα facilities των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων του πλανήτη, τις hip στιγμές των trendy μπαρ κι εστιατορίων, το cool των καλύτερων spacenter και το ζεν της ευδαιμονίας της Ανατολής. Ζήστε λίγες μέρες σαν μοντέρνος και καλά εξοπλισμένος εξερευνητής, σε μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σας.

Το Exotic Tours θα είναι πλοηγός σας σε ένα από τα πιο ξεχωριστά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register