Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Αυστραλία

Αυστραλία

Μία χώρα – μία ήπειρος, με πολλές και μεγάλες αντιθέσεις. Η Αυστραλία παρέμενε για χιλιάδες χρόνια άγνωστη, απομακρυσμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Η πατρίδα των Αβοριγίνων, αποτελεί μια απέραντη έκταση που συνδυάζει την πλούσια φυσική ομορφιά με την ζωντάνια των σύγχρονων πόλεων.

Πανέμορφες παραλίες, χιονισμένα βουνά, μια απέραντη έρημος και πολλές υπέροχες λίμνες συνθέτουν ένα σκηνικό εντυπωσιακών αντιθέσεων. Σημαντικά αξιοθέατα φυσικής ομορφιάς αποτελούν το Ayers Rock ή Uluru (ένας τεράστιος βράχος ύψους 335 μέτρων), το Great Barrier Reef (κοραλλιογενείς ύφαλοι που καλύπτουν 2.600 χιλιόμετρα), οι παραλίες στην Gold Coast και η έρημος στο βορειοδυτικό κομμάτι. Οι επισκέπτες της Αυστραλίας θα εντυπωσιαστούν επίσης από τη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, το Μπρίσμπεϊν και το Περθ, πόλεις μεγάλες σε έκταση και πληθυσμό, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της γοητεία και φυσικά το Σίδνεϋ με την καταπληκτική Όπερα καθώς την εντυπωσιακή γέφυρα του λιμανιού της.

Απ’ το πολυπολιτισμικό χαρμάνι των πόλεων μέχρι το άγριο τοπίο της Τασμανίας, η Αυστραλία θέλει χρόνο και ίσως λίγο περισσότερο θάρρος για να τη γνωρίσεις. Το καλοκαίρι διαρκεί απ’ τον Δεκέμβρη ως τον Φεβρουάριο, καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε δημοφιλείς προορισμούς τον Ιανουάριο. Απ’ τον Απρίλη ως τον Σεπτέμβριο, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για να επισκεφτείτε συναρπαστικές περιοχές του Βορρά, όπως το Εθνικό Πάρκο Kakadu.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register