Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μαρόκο

Μαρόκο από 630€

Κλείστε τα μάτια, ονειρευτείτε χίλιες και μία νύχτες, αφεθείτε στη φαντασίωση μιας περιοχής που έχει περάσει από την αρχαιότητα και τους ρωμαϊκούς χρόνους στο Ισλάμ με ευρωπαϊκή επιρροή. Ελάτε στο Exotic Tours και ζητήστε μας να σας ξεναγήσουμε στο Μαρόκο!

Η χώρα είναι μια μαγεία. Οι πόλεις της είναι ταυτόχρονα και μοντέρνες και μεσαιωνικές, και γαλλικές και αφρικανικές, και πολύβουες και ήρεμες. Οι έρημοί της γαλήνιες και άγριες, οι μυρωδιές της μεθυστικές και χαλαρωτικές. Από τη Φεζ ως το Μαρακές, από τη Μεδίνα ως την Καζαμπλάνκα, από τη Μεσόγειο ως την Δυτική Σαχάρα, θα ζείτε μια διαρκή έκπληξη και δέος για τη συνύπαρξη τόσων διαφορετικών στοιχείων, τόσων ιδιαίτερων πολιτισμών, τόσων διαφορετικών αισθήσεων όσων θα βρείτε στο Μαρόκο. Η εγγύτητα στην Ελλάδα δημιουργεί μια οικειότητα, ωστόσο πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό, προσιτό και πανέτοιμο να τον εξερευνήσετε.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register