Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μόντρεαλ

Μόντρεαλ

Ξεσκονίστε τα γαλλικά σας, ετοιμαστείτε για hip εμπειρίες και ταξιδέψτε στο Μόντρεαλ. Το Exotic Tours θα σας μυήσει στην κουλτούρα της πόλης που χαρακτηρίστηκε ως «πρωτεύουσα του πολιτισμού» από το περιοδικό Monocle και σας υπόσχεται να νιώσετε όλη τη μαγεία της «νέας Ηπείρου» σε μια υπέροχη πόλη που συνδυάζει και την παραδοσιακή, γνώριμη ατμόσφαιρα της «γηραιάς».

Είναι η δεύτερη πόλη στον κόσμο σε γαλλόφωνο πληθυσμό μετά τον Παρίσι. Το Μόντρεαλ βρίσκεται στο Κεμπέκ, διαθέτει παράδοση στα γράμματα και τις τέχνες ενώ σήμερα είναι κέντρο οικονομικής ζωής χάρη στην έμφαση που έδωσε σε επιχειρήσεις τεχνολογίας. Διαθέτει Παλιά Πόλη, πράγμα πολύ σπάνιο για μεγαλούπολη που βρίσκεται στην Αμερικανική ήπειρο. Όλη η πόλη προσδιορίζεται από τον ποταμό Saint Lawrence, γύρω από τον οποίο έχουν αναπτυχθεί υπέροχες συνοικίες, με trendyεστιατόρια και μαγαζιά, γκαλερί, συναυλιακούς χώρους και προχωρημένα clubs. Τα μουσεία του Μόντρεαλ, όπως το Μοντέρνας Τέχνης είναι σημεία αναφοράς, όπως και οι υπέροχες πλατείες της, γεμάτες με κόσμο από κάθε φυλή.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιοmulticultural ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register