Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Γουατεμάλα

Γουατεμάλα από 3.190€

Η τροπική Γουατεμάλα βρέχεται και από τον Ειρηνικό Ωκεανό και από την Καραϊβική, με κύριο χαρακτηριστικό της την οροσειρά Αμερικανική Κοριλιέρα. Τα 33 της ηφαίστεια, η ψηλότερη κορυφή της Κεντρικής Αμερικής, οι λίμνες και τα υψίπεδα της χερσονήσου Γιουκατάν δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. Το όνομα της χώρας προέρχεται από τη λέξη Cuauhtēmallān και σημαίνει, στη γλώσσα Νάουατλ «Τόπος πολλών δέντρων», μια ελεύθερη μετάφραση της λέξης «δάσος» στη γλώσσα των Μάγιας. Σε αυτήν την υπέροχη χώρα θα σας ξεναγήσει το Exotic Tours.

Τίποτα δεν είναι βαρετό στη Γουατεμάλα. Η τέχνη των Μάγιας είναι παντού παρούσα. Τόσο στην πρωτεύουσα, Πόλη της Γουατεμάλας, όσο και στην παλιά πρωτεύουσα, Αντίγουα η οποία καταστράφηκε από σεισμό το 1773, θα βρείτε εκπληκτικά αποικιακά κτίσματα, μουσεία, αντικείμενα από την τέχνη των Μάγιας, πανάρχαια οικοδομήματα από πέτρα, τύμβους και ναούς. Η σύγχρονη Γουατεμάλα έχει να επιδείξει μεγάλα ονόματα στη λογοτεχνία, όπως ο Μικέλ Άνχελ Αστούριας, ο οποίος τιμήθηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1966.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ξεχωριστά ταξίδια της ζωής σας!

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ευχάριστα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Προγράμματα

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register