Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κούβα

Κούβα από 1.595€

Η συναυλία των Rolling Stones στην Αβάνα, που ακολούθησε την επίσημη του προέδρου Ομπάμα, έκαναν την Κούβα πιο hot προορισμό από ποτέ και με το Exotic Tours θα μυηθείτε στα πιο ψαγμένα μέρη της. Θα ταξιδέψετε στο χρόνο, θα νιώστε τι σημαίνει σάλσα, θα γοητευτείτε από την μυστηριώδη ιδιαιτερότητά της, θα γίνετε ένα με τους ανθρώπους της.

Οι Κουβανοί είναι εξαιρετικά φιλόξενοι κι οι γυναίκες φημίζονται για την ομορφιά τους. Η Αβάνα διατηρεί το αποικιακό χρώμα της, οι παραλίες της χώρας είναι εκπληκτικές, οι ήχοι χαλαροί κι η ατμόσφαιρα παραδεισένια. Η Κούβα είναι μέρος της ιστορίας του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, με την επανάσταση και την ιδιόμορφη απομόνωσή της να την κάνουν να διατηρεί ένα μοναδικό χαρακτήρα.

Πλέον, με το άνοιγμα και την υποστήριξη από το δυτικό κόσμο, η Κούβα αλλάζει και για μια ακόμη φορά καλείται να αφομοιώσει νέα ερεθίσματα. Σίγουρα, σε λίγα χρόνια θα είναι διαφορετική από τη χώρα του Τσε Γκεβάρα και του Φιντέλ Κάστρο.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο παθιασμένα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Προγράμματα

    Μία συναρπαστική εμπειρία
    11 ημέρες
    You don't have permission to register