Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρα Λατινική Αμερική

Κρουαζιέρα Λατινική Αμερική

Χαλαρώστε, επιστρατεύστε όλες τις αισθήσεις σας, ονειρευτείτε μουσικές, από τάνγκο μέχρι μάμπο και τσα τσα, δείτε τις μεγαλουπόλεις της Λατινικής Αμερικής, τις παραλίες του Μεξικού, περάστε τη διώρυγα του Παναμά, χαθείτε στα ερημονήσια του Ωκεανού… Κι εν τω μεταξύ, δε θα χρειαστεί καν να αλλάξετε ξενοδοχείο, να πάρετε πτήση, να κουβαλάτε τις αποσκευές σας, και θα μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν! Το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας μυήσει στην κουλτούρα της κρουαζιέρας που, σήμερα, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Η αχανής Λατινική Αμερική διαθέτει πάρα πολλά διαφορετικά πρόσωπα: από τις ζούγκλες του Αμαζονίου και τους ποταμούς της Βραζιλίας στις παγωμένες ακτές της νότιας Χιλής και τις παραλίες του Μεξικού, κι από τα μπαρ του Βαλπαραίζο στις ομορφιές της Αργεντινής, όλα σας καλούν να τη γνωρίσετε κι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι… πλέοντας! Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια παρέχουν όλα τα facilities των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων του πλανήτη, τις hip στιγμές των trendy μπαρ κι εστιατορίων, το cool των καλύτερων spa centerκαι το ζεν της ευδαιμονίας της Ανατολής. Ζήστε λίγες μέρες σαν μοντέρνος και καλά εξοπλισμένος εξερευνητής στην πολυποίκιλη Λατινική Αμερική, σε μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σας.

Το Exotic Tours θα είναι πλοηγός σας σε ένα από τα πιο ethnic ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register