Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κένυα

Κένυα

Ανεξάρτητη από τους Άγγλους από το 1963, η Κένυα βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της Αφρικής και βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό. Η τροπική χώρα έχει μια βροχερή και μια ξηρή εποχή, που συντελούν στο να διατηρεί τη μοναδική της φύση με τις σαβάνες, τα ορεινά τροπικά δάση και τα ισημερινά δάση να της χαρίζουν ένα μοναδικό χαρακτήρα στον οποίο θα σας μυήσει το Exotic Tours.

Η Κένυα είναι ένα σταυροδρόμι επιρροών ενώ η ιστορία της δεν ξέφυγε από εκείνη άλλων Αφρικανικών χωρών: αποικιοκρατία, αναταραχές, πολιτική αστάθεια, για να φτάσει στη συμμετοχή στο Κίνημα των Αδέσμευτων. Σήμερα, η χώρα προσπαθεί να βρει το δρόμο της. Οι εκπληκτικές ομορφιές της, το όρος Κιλιμάντζαρο που βρίσκεται στα σύνορα με την Τανζανία, τα ηφαίστεια και οι πηγές της, οι ύφαλοι και οι ονειρεμένες παραλίες της είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά ταξίδια της ζωής σας!|

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Προγράμματα

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register