Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ιάβα

Ιάβα

Η Ιάβα είναι νησί της Ινδονησίας, της μεγαλύτερης μουσουλμανικής χώρας στον κόσμο και «φιλοξενεί» την πρωτεύουσα της χώρας, Τζακάρτα. Το νησί έχει έκταση όσο η Ελλάδα, αλλά 13 φορές τον πληθυσμό της! Με το Exotic Tours θα γνωρίσετε την πόλη Τζογκτζακάρτα και θα περάσετε υπέροχα στη γοητευτική Ιάβα.
Η φυσική της ομορφιά σε συνδυασμό με τα κατάλοιπα της Ολλανδικής κυριαρχίας φτιάχνουν ένα νησί πολύ ξεχωριστό. Η ζωή εκεί «σφραγίζεται» από τα ηφαίστεια. Τα ηφαίστεια Bromo και το Merapi είναι από τα καλύτερα αξιοθέατα, ενώ οι Ναοί Prambanan & Borobudur αποτελούν κορυφαία πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO. Tα εθνικά πάρκα και οι ζωολογικοί κήποι, τα δάση και τα βουνά, θα σας μαγέψουν.
To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register