Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Χιλή

Χιλή

Είναι η πιο εντυπωσιακή λωρίδα γης. Η Χιλή καταλαμβάνει μια ασυνήθιστα μακρόστενη λωρίδα στεριάς από βορρά προς νότο, συνολικού μήκους 4.630 χιλιομέτρων, με το μέσο πλάτος της μόλις στα 175 χιλιόμετρα! Στα 756.000 τετραγωνικά χιλιόμετρά της κατοικούν περίπου 18.000.000 κάτοικοι, εκ των οποίων το ένα τρίτο στην πρωτεύουσα Σαντιάγκο. Με οδηγό το Exotic Tours, γνωρίστε την παράξενη αυτή λωρίδα, το Βαλπαραίζο, την έρημο Ατακάμα, τα φιορδ και τα ηφαίστειά της, ακρωτήρια και μικρά νησιά.

Οι Ισπανοί έφτασαν στη Χιλή τον 16ο αιώνα, όταν το βόρειο μέρος της ήταν υπό τον έλεγχο των Ίνκας και στο κέντρο και το νότο υπό τον έλεγχο των ιθαγενών Μαπούτσε. Από το 1810 η χώρα είναι ανεξάρτητη. Μετά από ταραγμένες πολιτικά περιόδους στη διάρκεια του 20ού αιώνα, η άλλοτε χώρα του Πινοσέτ γνωρίζει οικονομική άνθηση και είναι παράγοντας σταθερότητας για την περιοχή. Η μοναδική ποικιλομορφία της, με ηφαίστεια και παγετώνες, εθνικά πάρκα και κοιλάδες, απομακρυσμένες πόλεις και το Νησί του Πάσχα, τις Άνδεις και τη Γη του Πυρός, με επτά κλιματικούς τύπους, η Χιλή μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register