Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Νικαράγουα

Νικαράγουα

Η Νικαράγουα είναι φημισμένη για την πολιτική της κατάσταση τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά άγνωστη ταξιδιωτικά. Το Exotic Tours σας καλεί να γνωρίσετε την πανέμορφη χώρα των Σαντινίστας και των Κόντρας, τον ιδιόρρυθμο τόπο τον οποία αρκετοί Έλληνες επισκέπτονταν πριν δυο – τρεις δεκαετίες για να μαζέψουν καφέ και να ζήσουν την επαναστατική του ατμόσφαιρα.

Σήμερα, η πανέμορφη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει ανοίξει τις πόρτες της σε όλους, έτοιμη να τους δείξει τις ατελείωτες ομορφιές της. Από τα βουνά, τα ηφαίστεια και τις λίμνες της, τις παραλίες της που εκτείνονται τόσο στην Καραϊβική όσο και στον Ειρηνικό Ωκεανό, τα μνημεία και τις πολύχρωμες γραφικές πόλεις της. Η πρωτεύουσα Μανάγκουα, το ιστορικό Λεόν, η μαγευτική Γρανάδα θα σας μυήσουν στην αποικιοκρατική Νικαράγουα.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια της ζωής σας!

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register