Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ισλανδία

Ισλανδία από 1.690€

H Ισλανδία είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς προορισμούς στην Ευρώπη. Αυτή η μικρή, γεωθερμικά ενεργή χώρα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για περιπετειώδεις ταξιδιώτες που αναζητούν θεαματικά φυσικά αξιοθέατα και μοναδική πολιτιστική εμπειρία. Τα ηφαιστειακά τοπία, οι παγετώνες, οι καταρράκτες, οι ιαματικές πηγές και η αναζήτηση των Northern Lights θα σας συναρπάσουν σε αυτό το ταξίδι.

Είναι η αραιότερα κατοικημένη χώρα της Ευρώπης με χαρακτηριστική την αγνη και καθαρή φύση, αμόλυντη από την ανθρώπινη επίδραση. Τα καλοκαίρια είναι σχετικά ζεστά και πράσινα, ενώ στη μέση του καλοκαιριού ο ήλιος δεν δύει τελείως, αλλά βυθίζεται χαμηλά στον ορίζοντα και ανατέλλει ξανά τα πρωινά (ο Ήλιος του μεσονυχτίου) και οι χειμώνες τα φώτα του Βορείου Σέλαος (aurora borealis), πράσινα, μπλε, κίτρινα, ροζ, φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό και δεν έχει τόσο κρύο όσο πιστεύει κανείς. Το τοπίο συνθέτουν παγωμένες βουνοκορφές,, η ψηλότερη από τις οποίες είναι το Hvannadalshnjúkur, παγετώνες, όπως ο Vatnajökull, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, και οι γνωστοί κρατήρες.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register