Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Χαβάη

Χαβάη

Ταξίδι στη Χαβάη: Ταξιδέψτε στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Χαβάης, το βορειότερο της Πολυνησίας, στην καρδιά του Ειρηνικού Ωκεανού. Η 52ηπολιτεία των ΗΠΑ αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος σμαραγδένιων νησιών, τα περισσότερα ηφαιστειογενή και ταυτόχρονα πνιγμένα στο πράσινο. Στα μεγαλύτερα νησιά της συγκαταλέγονται το Οάχου, το Μάουι, το Καουάι και την Χαβάη, για τους ντόπιους Big Island

Κάθε χρόνο συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε εντυπωσιακά ξενοδοχεία αλλά και πολυτελή resorts με πολλές ανέσεις. Η πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Χαβάης, η Χονολουλού, βρίσκεται στο νησί Οάχου. Εκεί θα συναντήσουμε ένα μείγμα από διάφορες εθνικότητες με πολλές επιρροές από Ασία, πράγμα το οποίο είναι διάχυτο στην κουλτούρα των ντόπιων που φημίζονται για τη φιλοξενία τους αλλά και στη γευστική κουζίνα τους.

Οι ειδυλλιακές της παραλίες αποτέλεσαν ιδανικό σκηνικό για δημοφιλείς κινηματογραφικές σκηνές. Μιας και το surf αποτελεί το εθνικό σπορ των κατοίκων της 52ης πολιτείας των ΗΠΑ, στη Χονολουλού βρίσκεται και η διάσημη παραλία Waikiki που έχει χαρακτηριστεί μάλιστα ως η πρωτεύουσα του surf!

Το εύρος του φυσικού της τοπίου είναι ιδιαίτερα σπάνιο και αποτελείται από ηφαιστειακές κορυφές, ανάγλυφα καταπράσινα βράχια, κοραλλιογενή βυθό και οργιώδη βλάστηση με σπάνια είδη φυτών και λουλουδιών. Ταξιδέψτε στη Χαβάη για να ανακαλύψετε κι εσείς τα πανέμορφα ηφαιστειακά νησιά που αναδύθηκαν από τη θάλασσα, τα πολυάριθμα εθνικά της πάρκα, αλλά και τις χαβανέζικες βραδιές luau με άρωμα ιβίσκου του χαρακτηριστικού λουλουδιού της Χαβάης, παρέα με εξωτικές γεύσεις και παραδοσιακούς χορούς hula.

Κλείστε έγκαιρα το ταξίδι σας και επωφεληθείτε από τις απίστευτες πρόσφορες!!!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register