Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Εκουαδόρ

Εκουαδόρ

Η χώρα ονομάζεται Δημοκρατία του Ισημερινού και πολλοί εσφαλμένα την τοποθετούν στην Αφρική. Στην πραγματικότητα, το Εκουαδόρ βρίσκεται στη βορειοδυτική Νότια Αμερική, συνορεύει με την Κολομβία και το Περού και βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό στα δυτικά. Με ξεναγό το Exotic Tours, θα ανακαλύψετε τόσο το ηπειρωτικό Εκουαδόρ όσο και τα μοναδικά νησιά Γκαλαπάγκος τα οποία ανήκουν στη χώρα.

Τα πολιτιστικά του στοιχεία θα σας εκπλήξουν με τις ευρωπαϊκές, ινδιάνικες και αφρικανικές επιρροές τους. Η πρωτεύουσα Κίτο είναι χτισμένη σε υψόμετρο 2.850 μέτρων κι είναι η δεύτερη ψηλότερη πρωτεύουσα στον κόσμο. Η χώρα έχει πανύψηλα βουνά, πολλά ηφαίστεια και υπέροχες ακτές. Εκεί κινείται και το «τρένο του διαβόλου», που κάνει μια από τις πιο breathtaking διαδρομές στον πλανήτη. Οι κάτοικοι του Εκουαδόρ είναι πάρα πολύ φιλόξενοι και πρόθυμοι να μιλήσουν για τη χώρα τους, τους Ίνκας αλλά και το σύγχρονο πρόσωπό της.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register