Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Αρμενία

Αρμενία

Οι Αρμένιοι έχουν μια μακρά ιστορία προσφυγιάς και ξεριζωμού και είναι πατρίδα πασίγνωστων αστέρων της show biz, όπως η Σερ και οι αδερφές Καρντάσιαν. Η Αρμενία βρίσκεται ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και την Κασπία Θάλασσα, είναι ένα σταυροδρόμι ανατολής και δύσης και το Exotic Tours ο οδηγός σας σε αυτό.
Είναι πρώην Σοβιετική Δημοκρατία και δεν βγήκε αναίμακτα από αυτήν. Είναι εκπληκτικό, πάντως, το πόσο γρήγορα επούλωσε τις πληγές της και πέρασε σε μια εντυπωσιακότατη ανάπτυξη.

Σήμερα, το Ερεβάν αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ρυθμό και μετατρέπεται σε μια υπερσύγχρονη μεγαλούπολη, κέντρο διεθνών οικονομικών συναλλαγών. Βοήθησαν σε αυτό σημαντικά οι Αρμένιοι της διασποράς, ορισμένοι εκ των οποίων ανήκουν στο πλουσιότερο κομμάτι του πλανήτη. Η κουλτούρα της χώρας είναι βαθιά και ιδιαίτερη, με την Εθνική Πινακοθήκη του Ερεβάν να φιλοξενεί περισσότερα από 16.000 έργα, από την εποχή του Μεσαίωνα έως σήμερα. Η σύγχρονη τέχνη της χώρας έχει σημαντικούς εκπροσώπους, ενώ αρχαιολογικά μνημεία από την εποχή, ακόμη, του Σιδήρου βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο προχωρημένα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register