Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Λάος

Λάος

Πρόκειται για μια από τις χώρες της Άπω Ανατολής χωρίς έξοδο στη θάλασσα, ανάμεσα στην Κίνα, την Μιανμάρ, την Ταϋλάνδη, την Καμπότζη και το Βιετνάμ. Το Λάος υπήρξε γαλλική αποικία έως το 1954 οπότε και άρχισε ένας μακρύς αγώνας για την ανεξαρτησία της του. Με το Exotic Tours θα περιηγηθείτε στην πανέμορφη χώρα που άνοιξε για τους τουρίστες μόλις το 1988.

Η φύση του είναι μοναδική. Σπηλιές, βουνά, καταρράκτες, νερά, συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό στο οποίο οι φιλόξενοι κάτοικοι έχουν τοποθετήσει τα σπουδαία μνημεία τους και τους εντυπωσιακούς ναούς. Είναι ιδανικό για σπορ όπως καγιάκ και πεζοπορία στην παρθένα φύση του. Ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στη χώρα και να βρίσκεται δεκαετίες πίσω, λόγω της ταραχώδους ιστορίας του. Πάντως, με ένα σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης, το Λάος ανακτά το έδαφος από τα χρόνια της απομόνωσης.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register