Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ-ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια ομοσπονδία επτά κρατιδίων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Oman. Εδώ το Dubai έχει εξελίχθει σε κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό, ενώ η πρωτεύουσα Abu Dhabi διεκδικεί τα τελευταία χρόνια το δικό της μερίδιο deluxe δημοσιότητας κατασκευάζοντας τεχνητά νησιά, όπως το Yas, ένα παράρτημα του Λούβρου αλλά κι ένα τεράστιο Guggenheim, με την υπογραφή σταρ αρχιτεκτόνων.

Αν όμως θέλετε να αφήσετε πίσω σας την ασφαλή πολυτέλεια, τότε προτιμήστε το Sharjah για τα όμορφα παραδοσιακά του παζάρια η το Ras Al-Khaimah με τις παρθένες παραλίες του Περσικού Κόλπου. Το Fujairah επίσης έχει τα δικά του πανέμορφα νερά στον κόλπο του Oman πίσω από γοητευτικά βουνά, ενώ τα πολύ μικρά Ajman και Umm Al Quwain δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον.

You don't have permission to register