Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ρεϋνιόν

Ρεϋνιόν

Στο νησί αυτό του Ινδικού θα χρησιμοποιήσετε κανονικά τα ευρώ σας, καθώς αποτελεί υπερπόντιο τμήμα της Γαλλίας (departement d’ outré – mer). Με το Exotic Tours θα έχετε τη χαρά της εξερεύνησης ενός από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ρεϋνιόν βρίσκεται ανατολικά της Μαδαγασκάρης και νοτιοδυτικά του Μαυρίκιου και η άγρια ομορφιά της θα σας κατακτήσει από την πρώτη στιγμή.

Πρώτοι κατέκτησαν τη Ρεϋνιόν οι Πορτογάλοι, ακολούθησαν οι Άραβες αλλά οι Γάλλοι ήταν εκείνοι που τελικά έμειναν. Η αποικιοκρατία έχει αφήσει τα ίχνη της στην αρχιτεκτονική, το ύφος και το χαρακτήρα του νησιού, που έχει έκταση 7 φορές σαν την Ελλάδα. Είναι ηφαιστειογενές και πολλοί το αποκαλούν «αδερφάκι της Χαβάης» λόγω της συχνότητας εκρήξεων. Οι βροχές έχουν χαρίσει στη Ρεϋνιόν μια υπέροχη φύση ενώ η πανίδα της είναι μοναδική. Η κουλτούρα της είναι ένα μείγμα από Ευρωπαϊκή, Αφρικανική, Ινδική, Κινεζική ενώ η τοπική κρεολέζικη γλώσσα είναι βασισμένη στη Γαλλική.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register