Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Νέα Υόρκη

Νέα Υόρκη από 1.120€

Νέα Υόρκη. Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα, που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και στην υπερβολή. Ίσως ο απόλυτος ταξιδιωτικός προορισμός! Ένα ταξίδι στη μυθική και χιλιοτραγουδισμένη Νέα Υόρκη είναι η επιθυμία που όλοι εύχονται να πραγματοποιήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Γνωρίστε μαζί μας, και με τη μοναδική φροντίδα που η Exotic Tours παρέχει πάντα στους πελάτες της, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου. Ζήστε στον ρυθμό της πιο συναρπαστικής μεγαλούπολης του πλανήτη, όπου έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι ζεις σε ταινία. Εξερευνήστε τις γειτονιές του Μανχάταν. Θέατρα, αγορές, μουσεία, κλαμπ, θεάματα κάθε είδους, καφέ, εστιατόρια, τα πάντα συνωμοτούν για να αποπλανήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στο ταξίδι σας στη Νέα Υόρκη θα έχετε διαρκώς την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο κέντρο του κόσμου και ότι λειτουργείτε μέσα σ’ αυτό, ότι είστε μέρος του. Οι πιο γνωστές εικόνες της πόλης προέρχονται από το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Σέντραλ Παρκ -ένας προορισμός που λατρεύουν οι κάτοικοί της αλλά και τα εκατομμύρια των επισκεπτών της-, την περιβόητη Πέμπτη Λεωφόρο, τη συνοικία Θεάτρου, όπου και το μοναδικό Μπρόντγουεϊ, την Times Square με τις τεράστιες πινακίδες νέον, το Rockefeller Center, ένα σύμπλεγμα από ουρανοξύστες και κήπους, την Diamond Row, τη συνοικία των διαμαντιών που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’30, τα κτίρια της Paramount και της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, και το Carnegie Hall, έναν από τους πλέον σημαντικούς συναυλιακούς χώρους. Στο ταξίδι σας στη Νέα Υόρκη θα θαυμάσετε τον σταθμό Grand Central με τη θολωτή οροφή και τις μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες, το Empire State Building, το περίφημο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, γνωστό και ως ΜΟΜΑ, προορισμός-προσκύνημα για τους φιλότεχνους, με τους νέους λαμπερούς χώρους μετά την πρόσφατη εκ βάθρων ανακαίνισή του, τον νεογοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου που ακουμπά στον ουρανό, όπως στέκεται δίπλα στο μοντέρνο μαύρο γυάλινο κέντρο του Ωνασείου, το ξενοδοχείο Waldorf Astoria, διαχρονικό σύμβολο κομψότητας. Στη θρυλική «New York – New York» των μιούζικαλ και των θεατρικών παραστάσεων τα πάντα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο εργοστάσιο ιδεών, σαν γιγάντια γεννήτρια ενέργειας, προόδου και νέων τάσεων που ακατάπαυστα δίνει παλμό στο απροσδόκητο.

Στη Νέα Υόρκη άνθρωποι απ’ όλο τον πλανήτη αναζητούν την επιτυχία και την αναγνώριση, το «Μεγάλο Μήλο» που δίνεται μόνο στον νικητή. Με την Exotic Tours θα ανακαλύψετε αυτή την πόλη σταυροδρόμι ανθρώπων κάθε χρώματος, εθνικότητας, θρησκείας και πολιτισμικών καταβολών, θα νιώσετε στο ταξίδι σας το μεθυστικό της άρωμα και θα διαπιστώσετε γιατί είναι ο αγαπημένος προορισμός για εκατομμύρια ταξιδιωτών. Η Νέα Υόρκη είναι η πατρίδα του αμερικανικού ονείρου που όλοι αναζητούν, η πόλη που τρέχει μπροστά από την εποχή μας και κάθε φορά που την επισκέπτεσαι σου δίνει μαθήματα για το πώς θα είναι το μέλλον.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register