Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Β. Ταϊλάνδη (Τσιανγκ Μάι / Τσιανγκ Ράι)

Β. Ταϊλάνδη (Τσιανγκ Μάι / Τσιανγκ Ράι)

Ναοί, ιστορία, εκπληκτικές ομορφιές και παιχνίδια της φύσης, εξωτισμός… Η βόρεια Ταϊλάνδη προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις και το Exotic Travel θα σας τις συστήσει.

Το βόρειο κομμάτι της Ταϊλάνδης είναι ένα μυστηριακό όσο και γοητευτικό μέρος του κόσμου που πρέπει να επισκεφτείτε. Θα γνωρίσετε τον πολιτισμό της χώρας, ενώ θα ζήσετε λίγες μέρες στη ζούγκλα της, θα κάνετε trekking με ελέφαντες, θα περάσετε χρόνο δίπλα στο τριεθνές (Μυανμάρ, Λάος, Ταϊλάνδη), θα γνωρίσετε παραδοσιακές φυλές, θα έρθετε σε επαφή με τα έθιμα των κατοίκων της περιοχής, θα σας υποδεχτούν οι κοπέλες με τους τεράστιους κρίκους στο λαιμό, θα μείνετε σε παλάτια που έχουν μετατραπεί σε υπερπολυτελή resorts, θα σας συστήσουμε το Τσανγκ Μάι –τη μαγική πρωτεύουσα του Βορρά της Ταϊλάνδης- , θα σας ξεναγήσουμε στους ναούς και τα βουνά, θα απολαύσετε τις μαγευτικές παραλίες και θα νιώσετε τι σημαίνει «Ανατολή».

Το Exotic Tours θα είναι οδηγός σας σε ένα από τα πιο «it» ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register