Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρες

Κρουαζιέρες

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ…

Η κρουαζιέρα είναι μία διαρκής απόλαυση εν πλω. Ένας μοναδικός συνδυασμός παροχών υψηλού επιπέδου σε ξενοδοχειακή υποδομή και διασκέδαση, γαστρονομικής πανδαισίας και γνωριμίας με άλλους πολιτισμούς, που έρχονται να συμπληρωθούν από την ανεπανάληπτη εναλλαγή εικόνων και τοπίων σε κάθε διαφορετικό προορισμό και λιμάνι.

Μια ξεχωριστή, συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Εμείς, στην Exotic Tours, με άξονα την πείρα και την τεχνογνωσία μας, θα σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία και συλλογή κρουαζιέρων υψηλής ποιότητας, κοσμοπολίτικες ή πιο εναλλακτικές, σε ασυναγώνιστες τιμές, και είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Ανακαλύψτε ειδυλλιακούς προορισμούς και κρυμμένους παραδείσους από όλο τον πλανήτη, διασκεδάστε με την ψυχή σας μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

Η Exotic Tours συνεργάζεται με τις πιο γνώστες και καταξιωμένες εταιρείες παγκοσμίως, όπως οι Royal Caribbean, Celebrity cruises, Azamara Club cruises, Paul Gauguin, Seabourn Cruises και πολλές άλλες ακόμη.
Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας καθοδηγήσουμε να επιλέξετε και να σαλπάρετε στην κρουαζιέρα των ονείρων σας.

Επιλεγμένοι προορισμοί

Ενδιαφέρομαι

    You don't have permission to register