Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρα Βόρεια Ευρώπη

Κρουαζιέρα Βόρεια Ευρώπη

Φανταστείτε ότι ταξιδεύετε με μια Πλωτή Πολιτεία κι επισκέπτεστε όλες τις ονειρεμένες πόλεις του Βορρά της Ευρώπης, ενώ περνάτε από παραμυθένια φιορδ, χάνοντας τα όρια ανάμεσα στη στεριά και τη θάλασσα, τη γη και τον ουρανό, την πραγματικότητα και τη φαντασία… Κι εν τω μεταξύ, περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν. Το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας μυήσει στην κουλτούρα της κρουαζιέρας που, σήμερα, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Ο Ευρωπαϊκός Βορράς μοιράζει τη γαλήνη του σε πανέμορφα τοπία, παίρνει χρώμα από τα φυσικά φαινόμενα, ζει σε ήρεμους τόνους, αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι άνθρωποί του κατασκευάζουν πόλεις φιλικές στο περιβάλλον όπως η Κοπεγχάγη ή αυτοκρατορικές σαν την Αγία Πετρούπολη. Επισκεφτείτε το Βορρά που σας καλεί να τον ανακαλύψετε… πλέοντας! Τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια παρέχουν όλα τα facilities των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων του πλανήτη, τις hip στιγμές των trendy μπαρ κι εστιατορίων, το cool των καλύτερων spa center και το ζεν της ευδαιμονίας της Ανατολής. Ζήστε λίγες μέρες σαν μοντέρνος και καλά εξοπλισμένος εξερευνητής στον πολύχρωμο Ευρωπαϊκό Βορρά, σε μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σας.

Το Exotic Tours θα είναι πλοηγός σας σε ένα από τα πιο multitask ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register