Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Αμπού Ντάμπι

Aμπού Ντάμπι

Το Αμπού Ντάμπι είναι ένας νέος τουριστικός προορισμός, που η αίγλη του ξεκίνησε από την αεροπορική του εταιρεία Etihad Airways, η οποία σαρώνει τα βραβεία σε πολλές κατηγορίες και το ξενοδοχείο «Emirates Palace» που ξεχειλίζει από πολυτέλεια. Το εμιράτο άρχισε να γίνεται παγκόσμια γνωστό από τη δημιουργία της πίστας Formula 1, που του έφερε jet setters διεθνούς βεληνεκούς αλλά και μεγάλους χορηγούς.

Τα σχέδια όμως για το μέλλον είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά. Σήμερα κατασκευάζονται υπερπολυτελή ξενοδοχεία και συγκροτήματα, εμπορικά κέντρα, οικιστικά θέρετρα και χίλιες δυο άλλες υποδομές για την ευχαρίστηση των τουριστών. Οι μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες έχουν ήδη ανοίξει τα πρώτα τους ξενοδοχεία όπως η Intercontinental, η Marriott, η Accor καθώς και αραβικές αλυσίδες υψηλών προδιαγραφών. Ήδη κατασκευάζεται το πολιτιστικό πάρκο Saadiyat Island, ένα mega project που θα στεγάσει, μεταξύ άλλων, το εθνικό μουσείο σχεδιασμένο από τον λόρδο Νόρμαν Φόστερ αλλά και πολλά άλλα πολιτιστικά κέντρα και μουσεία – όλα με σχέδια από βραβευμένους αρχιτέκτονες, όπου θα φιλοξενούνται συνεχώς διεθνείς εκθέσεις και φεστιβάλ ενώ το οικοδόμημα πλαισιώνεται από γήπεδο γκολφ και μια μαγική παραλία.

Φυσικά, θα ενώνεται με την πόλη σε επτά λεπτά με ένα super highway δέκα λωρίδων κυκλοφορίας. Το πρώτο θεματικό πάρκο της Ferrari είναι επίσης γεγονος και συγκεντρώνει τους φανατικούς της κόκκινης εταιρείας από όλο τον κόσμο, με πάνω από 20 ειδικές διαδρομές, διαδραστικό shopping, αυθεντική ιταλική κουζίνα κ.ά. Το Monte Carlo Beach Club, μοναδικό αδερφάκι του διάσημου club της Ριβιέρας, έχει ελάχιστες θέσεις κενές, αφού οι καμπάνες, οι απίστευτες πισίνες και τα decks του γίνονται ανάρπαστα. Τα θηριώδη εμπορικά κέντρα του Αμπού Ντάμπι συγκεντρώνουν όλα τα brands του κόσμου στους υπερπολυτελείς χώρους τους. Μόλις άνοιξε και η κεντρική αγορά –το souk– της πόλης με 250 καταστήματα με κοσμήματα, ρούχα, υφάσματα, μπαχαρικά και άλλα αντικείμενα της ντόπιας κουλτούρας, μια όαση shopping για τουρίστες και ντόπιους.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

]

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register