Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Ναμίμπια

Ναμίμπια

Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Αφρικής, με τις ακτές της να βλέπουν τον Ατλαντικό Ωκεανό. Στα βόρεια, η Ναμίμπια συνορεύει με την Ανγκόλα και τη Ζάμπια, στα ανατολικά με την Μποτσουάνα και στο νότο με την Νότια Αφρική. Η έκτασή της είναι 825.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της μόλις 2.113.000 κάτοικοι, κατατάσσοντάς την στην 144η θέση στον κόσμο. Με επίσημη γλώσσα τα αγγλικά, η Ναμίμπια ανεξαρτητοποιήθηκε μόλις το 1990 από την Νότιο Αφρική. Παλαιότερα ήταν γερμανική αποικία. Με ξεναγό το Exotic Tours, θα γνωρίσετε μια από τις πιο άγνωστες χώρες της Αφρικής.

Η απέραντη χώρα θυμίζει στον νότο την Αριζόνα, με το Fish River Canyon να κυριαρχεί. Στην έρημο Namib θα δείτε πολλά ποτάμια και φαράγγια, ενώ το εθνικό πάρκο της Ναμίμπια είναι από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Την έρημο διασχίζει άσφαλτος, διόλου περίεργο καθώς ο δρόμος χρειάζεται για τα ορυχεία διαμαντιών. Υπάρχουν περιοχής στις οποίες θα δείτε σχεδόν αποκλειστικά δυτικούς, καθώς πάρα πολλοί Ευρωπαίοι εργάζονται στη Ναμίμπια.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο περιπετειώδη ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register