Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Γαλλική Πολυνησία

Γαλλική Πολυνησία

Το σύμπλεγμα των νησιών της Γαλλικής Πολυνησίας βρίσκεται ανάμεσα στην ήπειρο της Ωκεανίας και τις Ανατολικές ακτές της Αμερικής, και αποτελείται από διάφορες ομάδες νησιών, μοιρασμένα σε πέντε αρχιπελάγη, με πιο γνωστά τη Ταϊτή, τα Μπόρα-Μπόρα, τη Μοoρεά και το Χουαχίνε.

Οι φιλόξενοι κάτοικοι έχουν διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτο τον πολιτισμό και το περιβάλλον των νησιών τους. Η Ταϊτή, με την πολύχρωμη πρωτεύουσα Παπεέτε αποτέλεσε καταφύγιο για τον Μάρλο Μπράντο αλλά και το ζωγράφο Πωλ Γκογκέν, το ηφαιστειογενές Μπόρα Μπόρα, με τις γαλάζιες λίμνες και τις κοραλλιογενείς νησίδες αλλά και τα μικρότερα νησιά με τα παραδοσιακά lodges, ενταγμένα απόλυτα στη φύση δημιουργούν ένα τόπο, όπου τα λόγια δύσκολα περιγράφουν την ομορφιά και τη γαλήνη του.

Αν αναζητάτε ένα ταξίδι πραγματικά μοναδικό τα νησιά της Πολυνησίας θα σας αποζημιώσουν απόλυτα και θα σας γεμίζουν ηρεμία και χαρά και γαλήνη. Επίσης, αποτελεί ένα αξέχαστο γαμήλιο ταξίδι γιατί συνδυάζει τη φυσική ομορφιά και την πολυτέλεια.

Ένα ταξίδι πραγματικά στην άκρη του κόσμου, κατάλληλο για όσους αναζητούν κάτι ξεχωριστό.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    Tours

    You don't have permission to register