Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Μπαχάμες

Μπαχάμες

Χαλαρώστε και φέρτε στο μυαλό σας κοκοφοίνικες, κατάξανθη άμμο σε απέραντες παραλίες, νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, καταρράκτες και φυτείες, κοντά σε μεγαλούπολη στην οποία μπορείτε να δείτε κόσμο και να διασκεδάσετε τις νύχτες σε καζίνο. Ναι, σωστά μαντέψατε, το Exotic Tours σας προτείνει τις Μπαχάμες προκειμένου να ζήσετε το όνειρό σας.

Τα αυτά νησιά της Καραϊβικής, ανάμεσα στη Φλόριντα, την Αϊτή και την Κούβα είχαν γίνει γνωστά ως «Δυτικές Ινδίες», καθώς ο Κολόμβος έκανε λάθος εκτίμηση ως προς τον προσανατολισμό του. Στις Μπαχάμες θα βλέπετε παντού αποικιακό χρώμα, με έντονες πινελιές καθαρόαιμου Αμερικανικού lifestyle.

Είναι νησιά για διακοπές, ξεκούραση, διαμονή σε πολυτελή resorts, κρουαζιέρες, ηλιοθεραπεία και spa. Το τροπικό τους κλίμα τα κάνει ιδανικά για επίσκεψη όλο το χρόνο και ο χαλαρός τρόπος ζωής των κατοίκων σας παρασύρει να τον υιοθετήσετε.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο relaxing ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register