Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κίνα

Κίνα από 1.980€

Θέλεις να γνωρίσεις την Κίνα; Θαλασσοπόροι, έμποροι, ιεραπόστολοι, ταξιδευτές και συγγραφείς, παρακινούμενοι από τη γη των μυστικών υποσχέσεων, τη γενέτειρα του βουδισμού, την αρχή του δρόμου του μεταξιού, ξεκίνησαν να ανακαλύψουν την πλούσια δυναστεία των Μιγκ Και Τσινγκ.

Τη γη που ο Μάρκο Πόλο χαρακτήρισε παραμυθένια πόλη. Έκτοτε το ταξίδι στην Κίνα, είναι για το κάθε είδος ταξιδευτή, ένα μέρος αποκάλυψης και μια κατάβαση σε ένα από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους πολιτισμούς σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό και η τέταρτη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα του κόσμου είναι ένα σύμπαν από πολιτισμικά ερεθίσματα.

Ο «Κίτρινος Γίγαντας» αποτελεί ένα τόπο εξερεύνησης (το υπερσύγχρονο Πεκίνο, το Χονγκ Κονγκ, το «Παρίσι» της Ανατολής, Σαγκάη, τα Ιμαλάια και το Θιβέτ, το Σινικό τείχος και ο Πήλινος στρατός στο Ξιαν, το πέτρινο δάσος, το κρεμαστό μοναστήρι ,τα γλυπτά του Ντατζού, τα σπήλαια του Ληγμένε…) μια βουτιά στο λαό με το τεράστιο παρελθόν, το παρόν και το αδιαμφισβήτητο μέλλον.

Η Κίνα είναι σε κάθε έκφανση της ύπαρξης της είναι ένας «αυτόνομος πλανήτης» που σε καλεί να τον ανακαλύψεις.

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register