Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Βολιβία

Βολιβία

Είναι μια από τις πιο αραιοκατοικημένες χώρες του κόσμου. Με έκταση 9 φορές σαν της Ελλάδας, η Βολιβία έχει τον ίδιο πληθυσμό με τη χώρα μας! Πριν από τον Ευρωπαϊκό αποικισμό της, η περιοχή της σημερινής Βολιβίας αποτελούσε τμήμα της αυτοκρατορίας των Ίνκας. Κατακτήθηκε από τους Ισπανούς τον 16ο αιώνα και για το μεγαλύτερο διάστημα της ισπανικής κατάκτησης ονομαζόταν ως Άνω Περού ή Τσάρκας. Μετά τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της το 1809, ακολούθησαν 16 έτη συνεχών πολέμων μέχρι την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας από τον Σιμόν Μπολίβαρ στις 6 Αυγούστου του 1825. Με το Exotic Tours θα ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της χώρας με τα πολλά πρόσωπα.

Εκτός από την ποικιλομορφία του εδάφους της, η Βολιβία είναι χώρα μεγάλων αντιθέσεων. Ο νυν πρόεδρός της, Έβο Μοράλες, είναι ο πρώτος Ινδιάνος πρόεδρος της χώρας και πρώην καλλιεργητής του φυτού κόκα. Έχει έρθει σε ρήξη με τους ευκατάστατους λευκούς και μιγάδες οι οποίοι ζουν στις πλούσιες σε κοιτάσματα φυσικού αερίου και εύφορες ανατολικές επαρχίες.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register