Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Φιλιππίνες

Φιλιππίνες

Ο Μαγγελάνος πρώτος, πλέοντας για λογαριασμό της Ισπανίας, ανακάλυψε τις Φιλιππίνες, τη νησιωτική χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας με τα 7.000 νησιά. Η χώρα έχει υπάρξει αποικία της Ισπανίας και των ΗΠΑ, ενώ οι είναι φανατικοί καθολικοί. Το σύνθημα της χώρας είναι «Για το Θεό, το Λαό, τη Φύση και τη Χώρα». Με το Exotic Tours θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την εμπειρία της γνωριμίας με τους φιλικούς κατοίκους των Φιλιππίνων και της υπέροχης φύσης της χώρας.

Και τι φύση! Δάση, ηφαίστεια, λίμνες, ποτάμια, ηφαιστειογενείς σχηματισμοί, νησιά, άγρια τοπία, εκπληκτικές παραλίες… Τα πάντα υπάρχουν στις Φιλιππίνες, ενώ οι πολύβουες πόλεις τους, με την πρωτεύουσα Μανίλα να προηγείται στις προτιμήσεις, δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Όσο για τα τροπικά νησιά το Μπορακάι και το Παλαουάν ποζάρουν ήδη στο Top 10 του Conde Nast Traveler. Η χλωρίδα και η πανίδα της χώρας παρουσιάζουν επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στα εκπληκτικά ξενοδοχεία της θα έχετε μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης με το χαρακτηριστικό Φιλιππινέζικο χαμόγελο.

To Exotic Tours θα είναι ο οδηγός σας σε ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register