Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Αργεντινή & Παταγονία

Αργεντινή & Παταγονία από 2.210€

Καλώς ήρθες στη χώρα του tango, της νοσταλγίας, του ρομαντισμού, στη χώρα του mohito και των ζουμερών φιλέτων, καλώς ήρθες στην Αργεντινή! Στη χώρα που ελπίζει, που χαμογελά, που ερωτεύεται και που συντηρεί το παρελθόν της σαν σπάνιο φυλαχτό.
Παρά την συνεχιζόμενη εξέλιξη της χώρας, το «ένα της μάτι» είναι στραμμένο πάντα προς το παρελθόν, καθώς αποτελεί την ταυτότητα αλλά και τον καθρέφτη της χώρας, καθώς η «γλυκιά παρακμή» του χθες, εμποτίζει ακόμη και σήμερα κάθε έκφανση της σύγχρονης ζωή της.

Η Παταγονία, το νοτιότερο μέρος της Αργεντινής, και κοντινότερο σημείο στον Ανταρτικό κύκλο είναι από μόνη της μία ανεπανάληπτη εμπειρία για κάθε λάτρη της φύσης και της περιπέτειας! Στο σημείο που ο Ατλαντικός, συναντά τον Ειρηνικό και οι πολικές θερμοκρασίες, τις Άνδεις, ξέρεις πως το Exotic Tours σε πρότεινε ένα ταξίδι ζωής και μία εμπειρία αδιαπραγμάτευτη!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Προγράμματα

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register