Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Κρουαζιέρα Καραϊβικής

Κρουαζιέρα Καραϊβικής

Τα νησιά των ονείρων σας είναι στην Καραϊβική, και σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε με μια Πλωτή Πολιτεία. Να κοιμάστε στις Μπαχάμες και να ξυπνάτε στην Αρούμπα, να βλέπετε τη Γουαδελούπη και να κάνετε μπάνιο στον Άγιο Δομίνικο, να τρώτε γεύμα στο Κουρακάο και να πίνετε ποτά στο Μπελίζ. Ο καλύτερος τρόπος να για να περιηγηθείτε στην Καραϊβική είναι… πλέοντας! Κι ενώ περιηγείστε, περνάτε το χρόνο σας απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν. Το Exotic Tours αναλαμβάνει να σας μυήσει στην κουλτούρα της κρουαζιέρας που, σήμερα, έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Η Καραϊβική είναι ένα φυσικό σκηνικό για εξερεύνηση. Ένα κάλεσμα στα πιο τιρκουάζ νερά του πλανήτη, σε μια  ποικιλομορφία χλωρίδας και πανίδας, σε ένα αγλάισμα χρωμάτων, ευωδιών και γεύσεων, στο μόνιμο καλοκαίρι που θα θέλαμε στη ζωή μας. Θα την ανακαλύψετε με ένα από τα σύγχρονα κρουαζιερόπλοια, τα οποία παρέχουν όλα τα facilities των πιο εντυπωσιακών ξενοδοχείων του πλανήτη, τις hip στιγμές τωνtrendy μπαρ κι εστιατορίων, το cool των καλύτερων spa centerκαι το ζεν της ευδαιμονίας της Ανατολής. Ζήστε λίγες μέρες σαν μοντέρνος και καλά εξοπλισμένος εξερευνητής στην εξωτική Καραϊβική, σε μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη σας.

Το Exotic Tours θα είναι πλοηγός σας σε ένα από τα πιο εξωτικά ταξίδια της ζωής σας!

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, να σας ενημερώσουμε για τιμοκαταλόγους, ξενοδοχεία και παροχές και να οργανώσουμε το ταξίδι σας.

Κατέβασε το έντυπο

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

    You don't have permission to register