Κάνουμε Τις Επιθυμίες Σας, Ταξίδι! Η Exotic Tours είναι μια σύγχρονη εταιρία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, με εικοσαετή εμπειρία που προσφέρει ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών, με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο των εξωτικών προορισμών.

Τελευταία άρθρα
Top
Image Alt

Yoga Retreats

Yoga retreats

Πιστεύουμε ότι η γιόγκα συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη και την εσωτερική ισορροπία κάθε ατόμου, όπως ακριβώς επιδρά και ένα ταξίδι.

Με την πεποίθηση αυτή και στόχο να ενισχύσουμε την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα ταξιδιών προσεκτικά οργανωμένα από τους αξιόπιστους συνοδούς του γραφείου μας και εκπληκτικούς δασκάλους Yoga.

Από την Ελλάδα, στο Μπαλί και σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, καθώς συνεργαζόμαστε με τα πιο εκλεπτυσμένα resorts με κέντρα ευεξίας ώστε να σας βυθίσουν στην τοπική σκηνή και να σας απομακρύνουν από την πεπατημένη διαδρομή. Συνδυάζουμε την θετική επίδραση της yoga σε μοναδικούς χώρους και τοπία, δίνοντας σας την ευκαιρία να αναζωογονήσετε μυαλό, σώμα και ψυχή σε πολυτελή καταλύματα και ιστορικά σημεία.

Εμπλουτίστε λοιπόν το ταξίδι σας με αξέχαστες εμπειρίες γιόγκα σε αξέχαστους προορισμούς!

Επιλεγμένοι Προορισμοί

Κατέβασε το έντυπο

Ενδιαφέρομαι

    You don't have permission to register